18/3/20

Per aquests dies...

Bona tarda a tots i totes!!!
Com esteu? Esperem que estigueu tots bé, que us mantingueu ocupats i que feu cas als papes i a les mames!!! Com ja sabeu, aquests dies us hem anat enviant feines perquè poc a poc aneu treballant...Recopilem aquí tots els recursos que tenim, inclòs el nou blog on podeu anar enviant les vostres històries, contes, raps... Els nens i nenes de 3r, que estàveu acabant un poema sobre el cap de setmana en anglès, també el podeu transformar en un rap! Entreu al blog i mireu els exemples, potser us inspiren!!

- Aquí teniu la carpeta amb les tasques voluntàries de 3r i aquí la carpeta de 4t
- Aquí podeu accedir al blog: Històries per no sortir de casa
- Dues iniciatives interessants: el Liceu ha penjat en aquesta web espectacles del Petit Liceu que podeu veure online! I una granja escola de Pamplona, @granjaescuelaxuberoa, que cada dia fa transmissions en directe on ensenyen els animals, com els cuiden, com són...i responen preguntes de la gent que els està veient!
- Recordeu que teniu tots els àlbums de totes les activitats i moments del curs al blog! Què millor que veure'ls en família!
- I per últim us deixem amb una playlist ben marxosa de cançons (en català, en castellà i en anglès) per aquests dies que us anima a no preocupar-vos, a mantenir-vos actius i optimistes i a ballar i cantar una mica!


Una abraçada molt forta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada