20/10/19

FEM ACTIVITATS PER TREBALLAR LA COHESIÓ DE GRUP

A quart, aprofitem l'espai d'acció tutorial per treballar les relacions entre companys/es, intentar solucionar els petits conflictes que vagin sorgint a nivell grupal....
Fem molta incidència en com ens podem tractar amb respecte, com podem demanar les coses correctament, la importància d'ajudar a un company/a quan ho necessita, el valor de compartir (tant el nostre material com allò que sabem) amb els altres i com el fet de tenir aquesta actitud ens fa sentir millor. Intentem parlar de l'actitud dels altres sempre en positiu i quan hi ha una actitud d'un company/a que no ens agrada, quines estratègies podem fer servir.
Treballem el respecte entre les diferents opinions encara que, personalment, no estiguem d'acord.
Es treballa el sentiment de pertànyer a un grup, al nostre grup-classe i el fet de que tothom és important i és valorat dintre d'aquest grup. Qualssevol aportació de cada membre, per petita que sigui, és molt valorada i important ja que ens ajuda a avançar com a grup i a fer un aprenentatge global tant a nivell de conceptes com d'actituds i d'hàbits. 

Tots aquests valors els anem treballant mitjançant diferents activitats. Aqui us deixem fotografies sobre una de les primeres sessions que vam fer, on entre tots vam construir una teranyina. Cadascú que tenia el cabdell de llana havia de dir alguna cosa que li agradés (hobby, pel.lícula, esport...) i passar-li a un company/a. L'objectiu era conèixer una mica millor a tots els nens/es de la classe.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada